dijous, 26 d’abril del 2012

Homenatge a Pasqual Ribas, Castelló d'Empúries

El dissabte passat Castelló d'Empúries va retre un sentit homenatge a Pasqual Ribas. L'assistència a l'acte va ser multitudinària, representants de diferents associacions s'hi trobaven presents, amics i familiars.
Precisament la família es va preocupar d'editar una publicació que  Pasqual havia deixat enllestida, i es va obsequiar als assistents amb aquesta aportació, l'escrit pòstum "Campanes i campaners de Castelló d'Empúries".
Des de l'any en què va arribar a castelló d'Empúries es va implicar en la vida cultural i associativa de la vila i, entre altres, va col·laborar en la revista "El Salner".
Va publicar "Atles de Castelló d'Empúries. Segles XVII al XIX", precisament, del qual precisament em vaig ocupar de ferne la ressenya als Annals de l'Institut d'Estudis Empordanesos del 2001,  i "Òbits, fossars i enterraments en el paviment de l'església parroquial de castelló d'Empúries".




Els components de la taula rodona: Salvador Vega, Josep Oriol Ribas, la seva mare Maite Mulet, Guillem Turró i David Moré



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada