dimarts, 24 d’abril del 2012

Experiència Sensorial Escultòrica Gastronòmica

El restaurant Siloc (Masia Siloc) - La Creueta (Quart), ha encetat una nova activitat: l'Experiència Sensorial Escultòrica Gastronòmica". L'ànima de l'esdeveniment ha estat l'amiga Inma Boadas. Ella ha impulsat l'exposició de l'escultor Enric Sala i l'actuació d'aquest al paratge que envolta el restaurant i, al mateix temps, ha proporcionat un repte al xef Ivan Torrent: la interpretació de l'obra escultòrica en un menú gastronòmic.



Ivan Torrent, xef del restaurant Siloc, i Enric Sala, escultor al costat d'una de les escultures de Sala (Fot. Inés Padrosa)


Article de José Luis Torres "Odissea gironina" al Diari de Girona del 27 d'abril de 2012.


Enric Sala ha desplegat més de 500 metres de tela a l'entorn de l'arbreda que dóna la benvinguda al restaurant. Amb aquesta actuació l'ha transformat i, tal com ell mateix deia, els arbres han esdevingut protagonistes de la seva obra efímera. Ha batejat l'obra amb el nom de l'"Elogi a l'aire", ja que segons el moviment que aquest en ofereixi, l'espectador rebrà diferents jocs de transparències, diferents sensacions i diferents interpretacions de l'espai. 

José Luis Torres i Enric Sala davant l'"Elogi de l'aire" (Fot. Inés Padrosa) 
Jaume Fàbrega, Inés Padrosa i Enric Sala (Fot. José Luis Torres)


 Inés Padrosa i Inma Boadas l'impulsora de l'esdeveniment (Fot. José Luis Torres)

 El joveníssim xef, Ivan Torrent, ens ha sorprès gratament amb la seva interpretació culinària i amb les seves explicacions.

Algunes de les interpretacions: 

Aparentment són tres aperitius iguals, però el comensal ha d'endevinar quins són els diferents ingredients de casdascún (Fot. Inés Padrosa) 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada