dissabte, 21 d’abril de 2012

Carles Bros "Marcant el pas" als Amics del Castell de Sant Ferran

Avui l'Associació "Amics del Castell de sant Ferran" presidida per Antonio Herrera i l'amic, artista-pintor i activista, Carles Bros, ens han ofert una agradable vetllada al Castell de sant Ferran.
A més de gaudir de les obres realitzades per Bros, hem pogut escoltar l'actuació de dos músics Santi Escura, piano, i Frédéric Descargues, violí, del grup "Madesku Music Trio", els quals han interpretat diversos tangos i altres temes relacionats amb el ball, i l'actuació del figuerenc David Chia qui ens ha deleitat ballant la tècnica del tap dance.
Tal com diu el propi pintor l'exposició "Marcant el pas" és "un projecte que ha nascut del meu interés pel disseny món de les sabates i de la passió per la música i el claqué que tan m'han seduït des de petit". Efectivament a l'exposició s'hi poden  veure les inquietuds del pintor: la pintura, la música i el disseny de sabates.
Carles Bros ha tingut un record per Ramon Ynglada, escriptor i membre de l'Associació Amics del Castell de sant Ferran, qui havia d'haver presentat l'exposició, però que malauradament va morir de manera imprevista.
Però, encara hi ha un valor afegit i és que en aquests temps difícils, s'ha aconseguit publicar un catàleg de l'exposició, patrocinat per Miquel Roig, cinquena generació de sabaters coneguts amb el nom comercial de Calçats Roig.
La més cordial enhorabona a tots!


Catàleg de l'exposicióde Carles Bros, titolada "Marcant el pas",
patrocinat per Calçats Roig.

El regidor Godoy, Miquel Roig, Carles Bros i Antoni Herrera (Fot. Inés Padrosa)Pilar Farrés, Carles Bros, Inés Padrosa i José Luis Torres


La família Roig, patrocinadora del catàleg i de l'exposició, amb Inés Padrosa (Fot. José Luis Torres)

Imatge de la sala d'exposició de Carles Bros (Fot. Inés Padrosa)
Frèdèric Descargues i Santi Escura (Fot. Inés Padrosa)

Carles Bros amb David Chia, qui ha fet una demostració de tap dance (Fot. Inés Padrosa)


Inés Padrosa i Antònia davant les Formes de sabates treballades amb tècnica mixta (Fot. José Luis Torres)
Una altra vista de lexposició (Fot. Inés Padrosa) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada