dissabte, 1 de febrer del 2014

"Flames i Lletres" de Carme Sanglas a la Llibreria Vitel·la de l'Escala

Des de fa un temps la Llibreria Vitel·la de l'Escala està duent a terme nombrosos actes culturals: exposicions, presentacions de llibres, lectures d'autors clàssics o contemporanis...
Ahir, 31 de gener, va tenir lloc la inauguració de l'exposició de l'artista Carme Sanglas i va ser presentada per Dolors Ventós.
L'acte va reunir nombrós públic interessat en l'obra de Sanglas, amics de afincats a l'Escala, així com de diferents llocs de la província.
L'artista ens va explicar alguna de les referències metafòriques que l'havien impulsat a portar a terme alguna de les obres, però no ens va voler descobrir tot el rerefons que s'hi submergeix ja que va voler deixar l'espectador perquè "escolti" l'obra lliurement.
 
Carme Sanglas i Dolors Ventós
(Fot. Inés Padrosa)


Flames i Lletres
(Fot. Inés Padrosa)

José Luis Torres observant l'obra
(Fot. Inés Padrosa)


José Luis Torres i Carme Sanglas 
(Fot. Inés Padrosa)


José Luis Torres, Inés Padrosa,
Isabel Busqets i Narcís Prat.
 
 

3 comentaris:

  1. Inés, la Carme Sanglas, no és aquesta artista que treballa molt amb pà d'or? Em sembla que he vist quelcom de la seva obra. M'hauria agradat veure aquesta exposició, i sobre tot comentar-la amb vosaltres, els auténtics entesos, hauria sigut molt enriquidor per mi.

    ResponElimina
  2. Hola Teresa, efectivament Carme Sanglas és l'artista que s'ha especialitzat en treballar el pa d'or. L'exposició encara la pots veure a la llibreria Vitel·la de l'Escala.

    ResponElimina
  3. Gràcies Inés, si puc, no me la predré. Un petó.

    ResponElimina