diumenge, 16 de febrer del 2014

El Festival del Circ al Castell de Quermançó

Avui, en un dels principals miradors de l'Empordà, el Castell de Quermançó (Vilajuïga), ha tingut lloc una més de les activitats relacionades amb el Festival Internacional del Circ Ciutat de Figueres.
Es tracta de l'actuació de la constorsionista xilena de 16 anys, Catalina Palma. Ella pertany a una família vinculada al circ i la seva germana Camila, que no va poder actuar en l'edició anterior a causa d'una lesió, ho farà aquesta setmana.
Com anem veient a través d'aquest bloc, a dia d'avui han tingut lloc diverses activitats relacionades amb el Festival: l'exposició de fotografies de Miquel Ribot  a la Galeria Dolors Ventós, la conferència sobre "Dalí i el Circ" sota la cúpula del Teatre Museu Dalí o les conferències sobre el centre de documentació del Circus Arts Foundation a la Galeria d'Art El Claustre...
Com veiem són diverses les empreses, institucions, que es van sumant per unir esforços i recolzar aquest Festival que porta Figueres i la comarca arreu del món. Avui ha estat l'empresari Josep Maria Martorell, propietari del Castell de Quermançó, qui s'ha adherit a aquesta magnífica iniciativa.

Per recordar la llegenda de la Comtessa de Quermançó s'ha ofert pa i nous als assistents.
L'enhorabona a tots!!!!


El Castell de Quermançó (Fot. Inés Padrosa)


 Actuació de Catalina Palma
 
Quadre d'Evarist Vallès que representa l'al·legoria
de la llegenda de la comtessa de Quermançó sobre
"el pa i les nous" (Fot. José Luis Torres)

L\'equilibrista Catalina Palma aixeca el teló del Festival de Circ
Fotografia d'emporda.info






Miquel Ángel Fumanal, Inés Padrosa, Josep Maria Martorell,
José Luis Torres. El Castell de Quermançó.

El Castell de Quermançó (Fot. Inés Padrosa)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada