dimecres, 27 de novembre del 2013

L'Associació per a la formació cultural de la Gent Gran de l'Alt Empordà visita l'exposició "Viatges i Viatgers"

Aquest any, per segona vegada, un grup pertanyent a l'Associació per a la formació cultural de la Gent Gran de l'Alt Empordà ha visitat la Biblioteca de Peralada.
La primera visita va tenir lloc el mes de març per veure l'exposició "Els comtes de Peralada i Mallorca", moment en què també aprofitaren per fer la corresponent visita guiada als jardins del Castell, oberts al públic recentment.
Avui, el motiu era veure la nova exposició "Viatges i viatgers. De Colom als Comtes de Peralada".
Després de poder veure amb detall els exemplars exposats el grup s'ha dirigit al museu municipal: el Centre d'Interpretació de Sant Domènec.
El sr. Martí Carreras Ginjaume ha proporcionat el llibre "Les persones grans i el segle XXI", el qual passarà a formar part del fons bibliogràfic de la Biblioteca peraladenca. 
 
 


 

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies per les atencions que sempre ens te a l'Associació per a la Formació Cultural de la Gent Gran de l'Alt Empordà, i en concret per les magnifiques explicacions d'ahir.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per les seves paraules. És un plaer poder explicar els continguts de la Biblioteca del Castell de Peralada a persones interessades en la cultura i el patrimoni de les rodalies!

    ResponElimina