divendres, 16 de desembre del 2016

Palau de la Generalitat - Recital 30è Aniversari del Festival Castell de Peralada

Avui, la Generalitat ha reconegut la tasca duta a terme per Carme Mateu de Suqué impulsant la música mitjançant el Festival Internacional Castell de Peralada. 30 anys de Festival i un reguitzell d'artistes i actors de les diferents disciplines.
 
El Conseller Santi Vila ha iniciat els parlaments, seguit del director de Festival Oriol Aguilà, ha continuat Isabel Suqué directora de la Fundació Castell de Peralada i la cloenda ha anat a càrrec del President de la Generalitat Sr. Carles Puigdemont.
 
Tal com publicava a la monografía de la Diputació de Girona Peralada : "En el decurs dels anys, el Festival s'ha dedicat a recrear les obres dels més destacats compositors ... Hi ha intervingut un elevat nombre d'intèrprets cabdals de a música clàssica: Plácido Domingo, Josep Carreras, Alfredo Kraus o Mstislav Rostropóvitx; batutes insignes com Lorin Maazel o Zubin Metha; cantants com Samy Davis, Aznavour, Moustaki, Romina i Al Bano, i ballarins com Nureyev o Alicia Alonso. Entre els artistes nacionals es pot destacar Joaquín Sabina, Joan Manuel Serrat, Miguel Ríos, Miguel Bosé o Ana Belén."
 
L'acte ha estat amenitzat per la magnífica interpretació del pianista barceloní Josep Buforn i l'extraordinària interpretació de la soprano tarragonina, Sara Blanch.




Conseller Santi Vila, Pr. Generalitat Carles Puigdemont, Sra. Isabel Suqué.


Director Festival Oriol Aguilà, Conseller Santi Vila, Pr. Generalitat Carles Puigdemont, Sra. Isabel Suqué
 
 
Josep Buforn, piano i Sara Blanch soprano.

Sara Blanch

 

 
Sara Blanch

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada