diumenge, 18 de desembre del 2016

Mauné i els seus Dinàmics - 50è Aniversari

Ahir 17 de desembre de 2016, a la Cate va tenir lloc l'Homenatge a "Mauné i els seus Dinàmics".

La filla del compositor, Montserrat Mauné, va ser l'ànima de l'esdeveniment.
Hi participaren tres dels components: Josep Joli (contrabaix), Joan Puig (tenora)  i Toni Gadea (bateria). Hi era present entre el públic, també, un altre dels membres fundadors, l'Eduard Pomès.
Tot i els impediments que té en Joli, degut a un terrible accident, va fer un paper magnífic i no en parlem d'en Joan Puig: s'hi va lluïr. Així mateix Toni Gadea amb la bateria.
Al piano Santi Escura, tocava el saxo Jordi Parrot i el baix Sergi Labarta.
Va ser una llàstima que Josep Ma. Surrell no hi pogués participar, ja que ell també n'havia estat un dels membres dels inicis.

L'acte va estar molt ben preparat i va ser molt emotiu. Es passaren imatges de les actuacions del grup musical, es complementà amb retalls d'emissions radiofòniques, i lectures d'Isabel Rey i es va comptar amb la presentadora Ma Elena Heredia, qui s'ocupà d'arrodonir l'acte amb les seves intervencions.
 
La Sala de la Cate estava plena de gom a gom i diria una opinió crec que tots els presents s'hi sumarien: se'ns va fer curt!
Entre el públic hi havia molts figuerencs que havien viscut l'época daurada del grup, però també gent vinculada al món de la música, de Figueres i vinguda de fóra.
 
Montserrat Mauné va dir unes emotives paraules d'agraïment i comiat.
Ben segur que hi hauria molts pares que voldrien tenir una filla com la Montserrat!
D'aquesta manera la memòria de Florenci Mauné, aquest músic innovador, avançat al temps, treballador i agoserat, no caurà en l'oblit!!

Moment de l'agraïment de Montserrat Mauné

Isabel Rey interroga Josep Joli.

Un momento de l'actuació amb Joan Puig en primer terme.

Un altre moment del'actuació amb Florenci Mauné al fons tocant el piano.

Fianalització de l'acte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada