dissabte, 2 de febrer del 2013

Traspàs de Fermí Ginjaume, membre del Patronat de St. Quirze de Colera

L'ajuntament de Rabós ens informa del traspàs de Fermí Ginjaume Lagresa, membre fundador del Patronat de Sant Quirze de Colera.
La coneixença amb en Fermí és de fa molts anys, primer per haver estat company de batxillerat del meu marit, en José Luis, quan es disputaven ser el primer de la classe.
Posteriorment, la coincidència va fer que ens trobessim en la constitució del Patronat de sant Quirze de Colera, fet que va tenir lloc a Rabós el mes de juliol de 1995, en l'ajuntament presidit per Eliseu Puig.
Primer va esdevenir arquitecte tècnic i després arquitecte superior, i es va instal·lar a Sant Julià de Lòria, a Andorra, però sempre aprofitava l'ocasió per venir a veure la família. De manera que, fins que la salut li ho va permetre procurava asssistir a les reunions del Patronat.


Serveixi aquesta imatge, de l'hivern de l'any 1999, per a recordar-lo somrient i en la seva plenitud.
 
Fermí Ginjaume, José Luis Torres, Inés Padrosa, JM. Salvatella, Lluís Roura, Bernat Rieu, Eliseu Puig, Ramon Fina, Ernest Navarra, Joan Vilahú i el germà d'en Fermí.
 

En Fermí Ginjaume era molt bon dibuixant. Fa uns anys ens va obsequiar amb aquest dibuix a tinta i aquarel·lat del monestir de sant Quirze de Colera.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada