dijous, 29 de març del 2012

Reunió dels membres del Patronat de sant Quirze

Aquesta tarda, al Monestir de Sant Quirze de Colera, ha tingut lloc l'Assemblea General ordinària del Patronat de Sant Quirze.
Amb molt bon encert, els responsables han canviat el lloc de les reunions, de fer-se a les dependències de l'ajuntament de Rabós d'Empordà, s'ha passat a l'edifici conegut com a Corral de sant Quirze. D'aquesta manera hem pogut gaudir del monument i el seu entorn en una esplèndida tarda primaveral. 

El nou gerent, Xavi Freixas, ens ha donat a conèixer les activitats culturals programades pels propers mesos i, tot seguit, hem fet una visita al monestir.

Membres del Patronat de Sant Quirze de Colera (Fot. José Luis Torres)

Entre els assistents s'hi comptava l'alcaldessa Dominique Montiel, el secretari ..., Ramon Fina propietari i patró, Joan Badia historiador, Bernat Rieu periodista, Eliseu Puig membre fundador del Patronat i exalcalde de Rabós, Inés Padrosa membre fundadora del Patronat, Manel Seco rector, Lluís Roura pintor, Josep M. Salvatella exalcalde de Llançà, Ramon Bonaterra alcalde de Vilamaniscle, Xavi Freixas gerent, Albert Tomàs i Lluís Casadellà d'Òmnium Cultural. 

Membres del patronat davant del claustre del Monestir de sant Quirze de Colera (Fotografia José Luis Torres)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada