dissabte, 10 de març de 2012

Reflexions d'un jutge, un forense i un comissari
Avui 9 de març a la seu dels Amics del Castell de sant Ferran ha tingut lloc la conferència "Reflexions d'un jutge, un forense i un comissari" en la qual han intervingut el magistrat Jordi Carreras, el doctor Narcía Bardalet i el comissari Antonio Herrera. L'acte ha estat presentat pel doctor Joan Prat.
Cadascún dels contertulians ha fet referència a experiències personals: Antonio Herrera ha començat fent un estudi històric sobre la situació del carrer la Jonquera amb cites d'autors locals com Pere Teixidor, i recordava com gràcies al treball conjunt amb el llavors jutge novell, Jordi Carreras, va poder erradicar la prostitució del carrer de la Jonquera; el magistrat ha recordat alguns dels casos viscuts en el període en què va ser jutge a Figueres com l'aixecament del cadàver de Ramon Quer, la desaparició d'uns cadàvers a l'Albera i també de l'erradicació de la prostitució del centre de la ciutat; Narcís Bardalet ha començat de manera seriosa, fent reflexionar a la gent sobre la mort, per seguir amb casos entretinguts i ha acabat fent riure al nombrós públic assistent.

Narcís Bardalet, Jordi Carreras, Antonio Herrera i Joan Prats (Fot. Inés Padrosa)Narcís Bardalet, Jordi Carreras i Antonio Herrera (Fot. Inés Padrosa)


Jordi Carreras, Antonio Herrera i Pere Buxeda (Fot. Inés Padrosa)

Narcís Bardalet, Jordi Carreras, Antonio Herrera i Joan Prats (Fot. Inés Padrosa)
Públic assistent a la conferència


Públic assistent a la conferència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada