dimarts, 10 de desembre de 2013

El Restaurant 7 Portes de Barcelona

Tornar al Restaurant 7 Portes de Barcelona per a mi és recordar la infantesa. Les esporàdiques, però molt recordades, visites a la gran ciutat suposaven una entranyable sortida familiar, un bon àpat i els infants sortiem la mar de contents amb un conte d'en Calleja, un més a la col·lecció!
Ahir, el meu marit i jo vàrem repetir. Només entrar, la flaire del bon menjar ja et preparava i et feia suposar que l'èxit estava garantit. I, efectivament, així va ser. Recordant els vells temps vaig preguntar si encara obsequiaven amb un conte i, el maître, molt amable me n'oferí tres!! L'any 2011, amb motiu de celebrar el 175è aniversari en feren una edició especial!!
 
 
Els contes obsequi del Restaurant 7 Portes. El primer "Lluvia de cuentos" és una edició especial amb motiu del 175è aniversari d'un dels Contes de Calleja.

 
El sr. Paco Parellada, quan s'establí a Barcelona, va voler que el seu restaurant fos popular i obsequiava als seus clients amb un conte de l'editorial Calleja especialment destinat als nens amb la intenció que s'entretinguesin. Això s'inicià l'any 1943 i al cap de dues dècades el restaurant repartia centenars i milers de contes. Així va ser com molts infants es començaren a familiaritzar amb els contes "miniatura" de la Casa Calleja. Aquesta és la vivència de molts nens i també ho és la meva.

Seure en el lloc on va dinar Lauren Bacall i Amadeo de Savoia també va tenir la seva gràcia.
 
I, en relació a l'àpat, primer l'oli d'oliva arbequina per degustar i pels estrangers per "descobrir". Tot boníssim, acompanyat d'un Martivilli, un Rueda Verdejo afruitat, que maridava molt bé tant els entrants com la paella cega de marisc i, per acabar, un milfulles de crema catalana, deliciós.
 
 

 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada