dissabte, 16 de juny del 2012

Inauguració Exposició "Els comtes de Peralada i Mallorca"

Ahir a la tarda va tenir lloc, a la Biblioteca del Castell de Peralada, la inauguració de l'exposició "Els Comtes de Peralada i Mallorca". Una mostra que reuneix importants documents custodiats a l'Arxiu del Regne de Mallorca, a l'Arxiu Can Vivot i a la mateixa Biblioteca i Arxiu del Palau de Peralada. La mostra es troba
L'acte va comptar amb els parlaments de Ricard Urgell, director de l'Arxiu del Regne de Mallorca, Inés Padrosa, comissària de l'exposició i bibliotecària del Castell de Peralada i Pere de Montaner, comte de Zavellà.

Artur Suqué, propietari del Castell de Peralada, Pere de Montaner, comte de Zavellà, Carmen Mateu de Suqué, propietària del Castell de Peralada, Inés Padrosa, comissària de l'exposició i bibliotecària del Castell de Peralada i Ricard Urgell, director de l'Arxiu del Regne de Mallorca. (Fot. José Luis Torres)

Jaume Barrachina, director del Museu del Castell de Peralada, Ricard Urgell, director de l'Arxiu del Regne de Mallorca,Inés Padrosa, comissària de l'exposició i bibliotecària del Castell de Peralada i Pere de Montaner, comte de Zavellà. (Fot. José Luis Torres)
   
Carmen Mateu de Suqué, Mayda de Quiroga, comtessa de Zavellà i Artur Suqué a la primera fila. Pere Torrent, alcalde de Peralada, en primer terme a la segona fila, al seu costat el pintor Carles Bros. (Fot. José Luis Torres)

Un altre moment de l'acte a la Biblioteca del Castell de Peralada (Fot. José Luis Torres)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada