diumenge, 10 de novembre del 2013

Homenatge a Albert Padrosa "El senyor del crim"

El divendres a la seu dels Amics del castell de sant Ferran va tenir lloc un càlid homenatge a un escriptor figuerenc especialitzat en novel·la policíaca: Albert Padrosa Baró.
El president Antonio Herrera va encetar l'acte, seguidament va parlar Lluís Benejam qui, com a col·leccionista de cartells, va exponar-ne uns quants sobre pel·lícules relacionades amb aquest tema. Seguidament, va parlar Joan Manel Soldevilla qui va fer un resum dels principals escriptors de novel·les policíaques i va explicar les influències rebudes per Albert Padrosa.
L'homenatjat, el sr. Padrosa, va explicar que ell escrivia les novel·les per a ell mateix, per la necessitat d'escriure.  
Va seguir el metge forense Narcís Bardalet qui va explicar la relació amb el sr. Padrosa des que s'apuntà a un curs destinat a policíes fins a les nombroses consultes fetes per l'autor per poder parlar amb coneixement en desenvolupar els seus escrits i a més, com és habitual en les seves intervencions, va fer interessants aportacions sobre la informació que proporciona un cadàver.
 
I, finalment, va cloure l'alcaldessa Marta Felip qui va felicitar l'homenatjat i als Amics del Castell pels actes que realitzen.
 
Va ser una vetllada on es respirava un ambient molt emotiu amb la sala plena a vessar d'amics i coneguts que varen voler estar al costat d'Albert Padrosa.
Tot seguit unes imatges:


Taula presidencial amb Lluís Benejam, Narcís Bardalet, Marta Felip, Albert Padrosa, JManel Soldevilla i Antonio Herrera. (Fot Inés Padrosa)

Moment del parlament de Lluís Benejam, amb Narcís Bardalet 
i Marta Felip (Fot Inés Padrosa)

Moment del parlament de JManel Soldevilla amb Narcís Bardalet, Marta Felip i Albert Padrosa. (Fot Inés Padrosa)

Marta Felip i l'homenatjat Albert Padrosa. (Fot Inés Padrosa)

Moment del parlament de Narcís Bardalet, amb Marta Felip, Albert Padrosa i JManel Soldevilla. (Fot Inés Padrosa)

Moment del parlament de l'alcaldessa Marta Felipaula amb Narcís Bardalet, Albert Padrosa i JManel Soldevilla. (Fot Inés Padrosa)

Inés Padrosa i Albert Padrosa
(Fot. José luis Torres)
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada