Ressó a la premsa


Escapa estrena una sardana amb dedicatòria:
La sardana titolada Per a Inés i José Luis està dedicada a Inés Padrosa i José Luis Torres.


  Diccionari biogràfic de l'Alt Empordà:

"Inés Padrosa biografia més de 2.000 altempordanesos que han deixat petja" Daniel Bonaventura, Diari de Girona, 5 d'octubre de 2009.


"Inés Padrosa reuneix en un Diccionari dos mil personatges de l'Alt Empordà" Xavier Castillón, El Punt, 9 d'octubre de 2011.


Entrevista a Inés Padrosa autora del Diccionari biogràfic de l'Alt Empordà, per Josep M. Bernils, Hora Nova 9 d'octubre 2009. 


Dues mil biografies d'empordanesos en un sol llibre. Presentació multitudinària del Diccionari biogràfic de 'Alt Empordà. A la imatge el presentador de l'obra Ramon Alberch, l'autora Inés Padrosa i l'alcalde de Figueres Santi Vila. "Inés Padrosa biografia dos mil personatges comarcals" Cristina Vilà, Empordà, 13 d'octubre de 2011. Lluís M. de Puig, Ramon Alberch, Inés Padrosa i Santi Vila.
"El Diccionari de la Inés Padrosa" carta de Lluís Roura publicada a Hora Nova, 20 d'octubre de 2009.


"Carta oberta a Inés Padrosa" del periodista Javier Gironella Falces publicada al Diari de Girona, 19 d'octubre de 2009.
"Ordenant l'Univers", article del Regidor de Cultura, Ciro Llueca, sobre el Diccionari biogràfic de l'Alt Empordà publicat a l'Empordà el 27 d'octubre de 2009.

 


Article de Josep M. Salvatella "Inés, al cim", sobre el Diccionari biogràfic de l'Alt Empordà publicat al setmanari Empordà 3 de Novembre, 2009.

Article de Josep M. Salvatella "Inés, al cim", sobre el Diccionari biogràfic de l'Alt Empordà publicat al setmanari Empordà Novembre, 2009.

El Diccionari d'Inés Padrosa des de la barrera, article del president de Comerç Figueres, Jordi Rotllan, a l'Empordà l'1 de desembre del 2009.
"Un Diccionari necessari", article del biòleg Josep M. Dacosta a l'Empordà el 15 de desembre de 2009.


"Llançanencs al Diccionari" Farella. Revista de Llançà, novembre 2009.

 
La "Bibliografia interdisciplinària de l'Alt Empordà" a la xarxa:
 
 
 

"El Google empordanès" Ciro Llueca, al setmanari Empordà, 21 d'octubre de 2008

"Més de 15.000 referències de l'Alt Empordà, a la xarxa" C. Vilà, al setmanari Empordà, 30 de setembre de 2008.

"La Bibliografia interdisciplinària de l'Alt Empordà", ja es pot consultar a internet" Míriam Arenas, Hora Nova, 26, de setembre de 2008.


Història Gràfica de Figueres

"Editaran un llibre d'imatges dels 125 anys de ciutat de Figueres. L'autora és Inés Padrosa i sortirà a la venda a finals d'any"

Multitudinària presentació d'"Història gràfica de Figueres", Hora Nova


Ombres. José Luis Torres. Diari de Girona. 2002.01.21


"La història de Figueres a través de la fotografia. Inés Padrosa ha recopil·lat imatges dels 125 anys de ciutat" Marc Testart, Empordà

"La Història Gràfica de Figueres, el millor obsequi d'aquestes festes", Sònia Fuentes, Empordà, 2001.12.18

 
"El passat de Figueres a través de 350 imatges impagables. Inés Padrosa ha reconstruit la història gràfica dels darrers 125 anys de la ciutat" Empordà, 2001.12.25."Inés Padrosa il·lustra la ciutat dels 125 anys al llibre Història Gràfica de Figueres" H. Borrell, Hora Nova


"Ombres", aticle de José Luis Torres al Diari de Girona, 2001.01.21Éxit d'Història Gràfica de Figueres


"Segona edició d'Història Gràfica de Figueres", Hora Nova, 2002.04.23-29
"Recomanacions de llibres per Sant Jordi", Hora Nova, 2002.04.23-29

LA BIBLIOGRAFIA A LA XARXA:

"La Bibliografia" article de Josep M. Bernils a Hora Nova.BIBLIOGRAFIA DE L'ALT EMPORDÀ
SUPLEMENT


Ressenya d'Albert Compte de la "Bibliografia interdisciplinària de l'Alt Empordà. Suplement" d'Inés Padrosa Gorgot, Annals de l'Institut d'Estudis Empordanesos (2000).


Peralada, recull de fotografies

Ressenya de Joan Badia-Homs, del recull fotogràfic "Peralada" d'Inés Padrosa Gorgot, publicada als Annals de l'Institut d'Estudis Empordanesos. 

Terrades, recull de fotografies "Apleguen en un llibre imatges de la història de Terrades" Cristina Vilà, Empordà, 30 de març de 1999.


"Imatges del passat rosinc i de la història de Terrades", Empordà, 20 d'abril de 1999


Monografia "Bibliografia interdisciplinària de l'Alt Empordà"
"Presenten a peralada la Bibliografia comarcal" Núria Munarriz, Empordà, 17 de desembre de 1996. A la foto Vinyet Panyella, Carles Pàramo, Martí Palahí, ... i Inés Padrosa.

 Ressenya d'Albert Compte a "Bibliografia interdisciplinària de l'Alt Empordà" d'Inés Padrosa Gorgot (1996), publicada als Annals de l'Institut d'Estudis Empordanesos.

"On trobar tot el que s'ha escrit sobre l'Alt Empordà i els seus personatges" Gemma Ribas, Hora Nova, 17-23 de desembre de 1996.

"Bibliografia interdisciplinària de l'Alt Empordà" d'Inés Padrosa. Hora Nova, Suplement Sant Jordi1997.

"L'Empordà en dos volums i un CD-Rom" carles Sapena, Revista de Girona, núm 181, abril 1997.

"Bibliografia interdisciplinària de l'Alt Empordà" Joan Domènech Moner, Som XVIII (1997), núm 172.


Música
Monografia "La Nissaga dels Serra"Joan Domènech Moner "La Nissaga dels Serra" Un llibre d'Inés Padrosa i Concepció Ramió. Som, XXII (2001), núm. 207.

Monografia "La Principal de Peralada"

    
   
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><> 
</>
</></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
</></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></></>
"El comte de Peralada presenta el llibre de la Història de la llegendària "Principal"". Escrit per Inés Padrosa, ha sortit a la llum per la festa de sant Martí, en escaure's el centenari de la cobla. Adela Pujolà, Hora Nova, 13-19 novembre de 1990.  


 "La Principal de Peralada, 100 anys després", Jordi Pla, Empordà 5 de desembre de 1990.

 "Llibres de casa nostra. La Principal de Peralada d'Inés Padrosa i Gorgot" Josep M. Salvatella, Butlletí d'Informació Municipal, Ajuntament de Llançà, octubre 1993.


"Tot parlant d'una cobla centenària: La història escrita de La Principal de Peralada" de Montserrat Vayreda a l'Empordà, 28 de novembre de 1990.